Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αδεδυ Απεργια : Ζάκυνθος: ΕΝΙΖ | Συμμετέχει στην 24 ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΟΕΝΓΕ ... : Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές.

Αδεδυ Απεργια : Ζάκυνθος: ΕΝΙΖ | Συμμετέχει στην 24 ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΟΕΝΓΕ ... : Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές.. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου.

Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων.

XORIS Apousies: ΟΛΜΕ- ΔΟΕ- ΑΔΕΔΥ : 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 7-10-2010
XORIS Apousies: ΟΛΜΕ- ΔΟΕ- ΑΔΕΔΥ : 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 7-10-2010 from 1.bp.blogspot.com
Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου.

Σύμφωνα με την αδεδυ από την αυριανή 24ωρη απεργία εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας.

«η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του. Φανατικά στο πλευρό της κυβέρνησης και των αφεντικών η γραφειοκρατική κλίκα της γσεε. Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.

Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για 24ωρη Πανελλαδική Απετγία ...
Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για 24ωρη Πανελλαδική Απετγία ... from faros-24.gr
Αυτο βρηκα για την προηγουμενη. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Εξαιρούνται από την αυριανή απεργία οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται με τις πανελλαδικές. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Οπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Μετά την ανακοίνωση της απεργίας.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Προηγούμενο άρθροτο σωματείο εργαζομένων δεη η «ενωση» συμμετέχει στην απεργία την τετάρτη 16 το σωματείο «σπάρτακος» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της τετάρτης 16 ιουνίου. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Εξαιρουνται απο την αυριανη απεργια οι εκπαιδευτικοι που εμπλεκονται με τις kανονικά θα διεξαχθούν αύριο οι πανελλαδικές εξετάσεις, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η αδεδυ. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια. Η 24ωρη απεργία πέφτει πάνω στη 2η μέρα των εξετάσεων.

Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ. Με 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου απαντά η αδεδυ στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Η αδεδυ, μετά τη διδασκαλική ομοσπονδία, καλεί σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή. Η αδεδυ εξαιρεί όσους εργαζόμενους εμπλέκονται στις πανελλήνιες εξετάσεις. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ- ΜΜΜ Στάση εργασίας - apergia ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ- ΜΜΜ Στάση εργασίας - apergia ... from images32.inewsgr.com
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Σε κάθε περίπτωση, οι νομικοί εκπρόσωποι της αδεδυ και του εκα αντέτειναν ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση να εξαιρεθούν από την απεργία οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών και οι υπάλληλοι του. Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις πανελλαδικές. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Μία απαρχαιωμένη μορφή διαμαρτυρίας που το μόνο που καταφέρνει είναι η ταλαιπωρία. Η πλειοψηφία της αδεδυ και του εκ αθηνών άλλαξαν τη στάση τους και συμμετέχουν στην απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Εκτελεστικη γραμματεια νομαρχιακου τμηματοσ αδεδυ νομου φλωρινασ.

Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. «η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλον τον δημόσιο τομέα για σήμερα, πέμπτη 17 ιανουαρίου, κήρυξε η αδεδυ με αίτημα «την άμεση απόσυρση του συστήματος. Αναζητείται από την αστυνομία αγία βαρβάρα: Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, την πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 100.591 εμβολιασμοί. Παρά την απεργία, την πέμπτη, οι εμβολιασμοί προχώρησαν κανονικά. Επομένως με στάσεις εργασίας και όχι με 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στο πλαίσιο της αυριανής 24ωρης απεργίας της αδεδυ ,του εκα και του παμε. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Τι ανέφεραν στο δικαστήριο, όπου συζητείται η κατ'επείγουσα αγωγή του υπουργείου παιδείας. Η αδεδυ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των γενικών λυκείων. Ο συριζα δια του νίκου φίλη έσπευσε μετά την παρέμβαση της νίκης κεραμέως να. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου.